De Clock

DE CLOCK VAN CALLENS-OOGHE

Het tijdschrift van de Historische Vereniging Callantsoog, De Clock van callens-ooghe, verschijnt vier keer per jaar. Elk lid krijgt het blad toegestuurd. Losse nummers zijn verkrijgbaar bij DA drogisterij Leguit en museumboerderij Tante Jaantje. Oude jaargangen zijn verkrijgbaar bij de redactie.
Contact met de redactie kan gelegd worden via redactie@historischeverenigingcallantsoog.nl of via een van de redactieleden waarvan de contactgegevens in de colofon van het blad zijn vermeld.
Het blad van onze vereniging draagt de naam De Clock van callens-ooghe. Hoe deze naam is ontstaan is in een van de eerste Clocken uitgelegd:

  
Het blad bevat artikelen over de geschiedenis van Callantsoog en Groote Keeten. Het is verder het orgaan waarin de activiteiten van de Historische Vereniging Callantsoog wereldkundig worden gemaakt.

Alle jaargangen zijn gedigitaliseerd door het Regionaal Archief Alkmaar en hier in te zien. De jaargangen van De Clock zijn ontsloten tot vijf jaar voorafgaand aan de huidige jaargang.

Ook alle uitgaven van De Badbode zijn gedigitaliseerd en kunt u hier bekijken.

Redactie
De redactie van De Clock van Callens-ooghe bestaat uit: Muja Blokker, Dymph Molenaar, Hans Raap, Lammie de Ruiter en Kees Zwaan.

Sponsors
De Clock wordt middels het plaatsen van een advertentie gesponsord door:
Aficom; DA Leguit; De Heij Adviesgroep; De Strandtent; Harry’s Tweewielers; ROWA; Strandexploitatie Noordzeebad; Twisk Installatiebedrijf; Bakkerij Peter v.d. Ploeg; Verhuurburo Callantsoog en Zon Zee Strand; Woest; Paal 6;