De Clock van callens-ooghe, nummer 1, maart 2022

In Clock nummer 1, jaargang 37, is vast weer iets te lezen waar uw belangstelling naar uit gaat.

Stolpen bedreigd, door Hans Raap. Deze beeldbepalende boerderijpanden verdwijnen steeds meer uit beeld. – Illustrator Co van Stee overleden. Jarenlang voorzag hij artikelen van leuke tekeningen. – Siep, West-Fries gedicht van Anneke Molenaar met tekenwerk van Co van Stee. – Burgemeester de Beyer wilde niet in Callantsoog wonen. Kees Zwaan spitte tal van wetenswaardigheden op over de ongewone situatie tijdens de Eerste Wereldoorlog. – Gisteren is ook een beetje geschiedenis 2021, bijeengegaard door Muja Blokker en Dymph Molenaar. – Ik kwam, ik zag, ik bleef, geldt ook voor Stien en Ap Strampel. Dymph Molenaar fietste langs om te horen hoe en wat. – Verenigingsjaar 2021, verslag van Dries Blokker. – Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 10 juni 2022. – Klassenfoto’s leuk om te bekijken, met de vraag ‘weet u de namen bij de gezichten?’ Meldt het de redactie!